HOOGEVEEN – De gezelligheid van de kerstdagen én een flinke dosis sportiviteit… Dat gaat heel goed samen. Outdoor Nijstad, Strand Nijstad en Paviljoen Nijstad houden samen op 15 december een kerstival. Met als actieve start een obstacle run geschikt voor jong en oud, compleet in kerstsferen.

Er zijn twee verschillende runs. Een run voor ouder en kind, die start om 13.00 uur, en een run voor volwassenen. Deze start om 14.30 uur. De start van beide runs is op het strand van Nijstad. Wie dat leuk vindt, mag verkleed komen in een kerstoutfit. Beide runs duren 45 minuten. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk rondjes worden gelopen, maar het allerbelangrijkste is dat de deelnemers plezier hebben. De kosten bedragen 10 euro per volwassene en 5 euro per kind, inclusief een kerstmuts.

Hardlopen met hindernissen
Een obstacle run is een hardloopevenement waarbij onderweg allerlei uitdagingen zijn. De deelnemers moeten ergens overheen, klimmen, zwaaien of door het zand. Op 15 december gaat de route door de natuur rondom Nijstad, met als hoogtepunt de grote survivalbaan die op het terrein bij Outdoor Nijstad staat.

Nijstad in wintersferen
De obstacle run is onderdeel van Kerstival, een winters festival. Dit festival vindt de hele dag plaats op 15 december. De kinderen kunnen zich vermaken op de springkussens, in het theater of met allerlei leuke spellen. Ook is er glühwein, snert en warme chocolademelk. ’s Avonds is deze gezelligheid te vinden in het paviljoen met livemuziek. Kortom, heerlijk genieten met z’n allen.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.outdoornijstad.nl. Voor vragen kan contact worden opgenomen met info@outdoornijstad.nl.

Tekst en foto HC

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: