Onderwijs

Officiële aftrap schooljaar 2016-2017 medewerkers Bijeen Hoogeveen

Hoogeveen – Een goed begin is het halve werk. Dat vindt stichting Bijeen voor het Openbaar Primair Onderwijs in de gemeente Hoogeveen. Daarom vindt woensdagmiddag de aftrap plaats voor het nieuwe schooljaar met alle medewerkers van Bijeen.

fotobijeen

Deze vindt plaats in MFC Tiendeveen, een locatie die zich daar uitstekend voor leent. Naast de collegiale ontmoeting en het bijpraten over de vakantie en de plannen voor het nieuwe jaar zal ook de stand van zaken uit het Strategisch Beleidsplan aan de orde komen.

Met hulp van alle aanwezigen zal, op een uitdagende manier gekeken worden naar aandachtsgebieden uit het plan, waarbij de actieve inbreng van de aanwezigen zal worden gevraagd. Algemeen directeur Zweers Wijnholds: Het wordt een bijzondere middag. Het is goed om elkaar professioneel te ontmoeten in een sfeer van gezelligheid en mede betrokkenheid.

Het is immers de man of vrouw in de klas die de beleidsvoornemens zicht- en voelbaar maken. De samenwerking met collega’s, op de eigen school, in het cluster, of Bijeen breed is daarbij elke dag weer nodig. Daar draagt ook deze middag aan bij. Er is het afgelopen jaar veel goeds gebeurd binnen Bijeen en daar zijn we trots op. Het is goed daar samen ook even bij stil te staan en van te genieten. En dan de schouders er weer onder voor het nieuwe jaar. We hebben er zin in!”

Geef een reactie