Hollandscheveld – 4 November opent Anytime fitness samen met burgemeester Karel Loohuis officieel haar deuren in Hollandscheveld. Anytime fitness voorziet hiermee in de behoefte van de sporter om te trainen op elk moment van de dag.

De locatie is bij uitstek een unieke locatie in de winkelstraat van Hollandscheveld. Met een persoonlijke sleutel op zak kunnen leden 24/7 terecht voor cardio-, circuit- en krachttraining. Maar ook (virtuele) groepslessen. Bij Anytime fitness Hollandscheveld staan de leden centraal, wordt er begeleiding gegeven door gekwalificeerde instructeurs en dit alles in een sfeervolle en hygiënische omgeving.

De ruimte is overzichtelijk en modern. Tevens is er een prettige lounge voorziening waar men onder andere koffie en thee kan nuttigen. Anytime fitness Hollandscheveld is voor leden 24/7 toegankelijk. Tijdens bemande uren zijn er altijd teamleden aanwezig om begeleiding te geven en alle vragen te beantwoorden.

Wil jij deze opening komen meevieren kom dan op zaterdag 4 november tussen 13:30 en 15:00 langs op het hoekje 40A In Hollandscheveld.