HOOGEVEEN – De Stichtind De Reddende Engel heeft de afgelopen twee dagen een prachtig resultaat behaald voor haar goede doelen. Twee dagen lang werden er oliebollen gebakken in het bijgebouw Baptisten gemeente ‘Beth-El’. Gemeente leden van de kerk bakten zelf hun olie bollen samen met hun kids die oliebollen verlochten tegen een vrijwillegebijdrage.

De sfeer was gezellig en de oliebollen waren heerlijk. De organisatie was overweldigd door de gulle giften. Een van de gemeenteleden, Peter, zei ons: ‘Ik ben ontzettend dankbaar’. Met een voorlopige opbrengst van 5476,95 euro heeft de organisatie.

De Reddende Stichtind redende engel heeft een geweldige prestatie geleverd voor haar goede doelen in de afgelopen twee dagen. In het bijgebouw van de Baptistengemeente ‘Beth-El’ werden oliebollen gebakken door de kerkleden en hun kinderen. De oliebollen werden aangeboden voor een vrijwillige bijdrage.

Het was een gezellige en smakelijke actie. De organisatie was onder de indruk van de vrijgevigheid van de mensen. Peter, een van de kerkleden, vertelde ons: ‘Ik kan alleen maar dankbaar zijn’. De organisatie heeft een voorlopig bedrag van 5476,95 euro opgehaald.

Door Henk Boer

Geef een reactie