Hoogeveen – Op vrijdagmiddag 23 september was de officiële opening van de Kr8centrale. Vanaf 14:30 uur Kon er kennis gemaakt worden met de Kr8centrale en haar leden. Nouchka Fontein, ze won Olympisch bokszilver in Rio, had om 15:15 uur de eer de officiële openingshandeling verrichte.  Dwars door een “muur” te slaan.

Zelfstandig, maar niet alleen
De Kr8centrale is een community van zelfstandig professionals in het oude belastingkantoor aan de Carstenstraat. Een deel van de zp’ers heeft een kantoor in het gebouw, een ander deel maakt gebruik van de flexplekken. Het gebouw past door z’n open en transparante opzet prima bij de visie van de Kr8centrale. Ontmoet elkaar, help elkaar, leer elkaars kwaliteiten kennen en wordt samen sterker dan je ooit in je eentje kunt zijn.

Tijdens de zomerperiode is het al 13 jaar leegstaande belastingkantoor door de leden schoongemaakt en opgeknapt. 25 zelfstandig professionals hebben zich ondertussen aangesloten bij de community. De Kr8chtcentrale biedt in z’n huidige opzet plaats voor 80 tot 120 leden.

Open Bedrijvendagen
Eén van de doelen is het gezamenlijk ontplooien van activiteiten om de zp’ er in Hoogeveen meer bekendheid te geven. De Kr8centrale heeft zich ingeschreven als deelnemer van de Open Bedrijvendag op 5 november 2016. De leden presenteren hun bedrijven in het gebouw aan de Carstenstraat.

Meer info: www.kr8centrale.nl

opening-kr8-centrale-01a

opening-kr8-centrale-02a

Geef een reactie