ELIM – Geesje v.d. Weide mag wel tot één van de meeste bekendste personen van Elim gerekend worden. En dan volledig in positieve zin. Geesje heeft zich jaren met hart en ziel ingezet voor haar geliefde Elim. Menig volwassene heeft Geesje leren kennen als oppas-oma in onze speeltuin. Ze was lief voor de kinderen, maar kon ook streng zijn als het nodig was.

Iedereen hield van Geesje en eigenlijk is er met haar een stukje Elim gestorven. De altijd vrolijke en goedlachse Geesje is na een moedig gedragen ziekte van ons heengegaan. Omdat er in de coronatijd beperkingsmaatregelen zijn i.v.m. uitvaarten zal Geesje maandagmorgen middels een erehaag (op 1,5 meter afstand) worden uitgeleid vanuit haar woning naar haar eindpunt in Fluitenberg.

Er wordt dan afscheid genomen van een warme vrouw die in de harten van velen zal voortleven als een dierbare herinnering. Bij deze condoleert Elim familie, vrienden en bekenden van Geesje met dit grote verlies. Op de archieffoto is Geesje nog te zien met de enorme bos bloemen die ze ontving toen ze ons voor de eerste keer qua gezondheid zo liet schrikken. Helaas is ze nadien nooit meer echt de oude geworden.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: