Afgelopen donderdag kon het u haast niet ontgaan zijn, de vrolijke klanken vanaf het Activium aan de Sportveldenweg. Daar was de start van ‘Het Fietsfestival Drenthe’.

Behalve een geweldig evenement met een mix tussen fietsen, muziek, theater en heerlijke hapjes voor iedereen, was het ook de eerste activiteit na de zomer van Ondernemend Hoogeveen waar men elkaar weer fysiek kon ontmoeten. Meerdere ondernemers verruilden de bureaustoel voor het fietszadel en maakten hun kilometers. Behalve het verbranden en innemen van de nodige calorieën was het een uitgelezen mogelijkheid om elkaar weer te spreken en te netwerken. Daar werd ook goed gebruik van gemaakt. Veel ondernemers vertelden blij te zijn elkaar weer zo te ontmoeten.

Ondernemend Hoogeveen is de ondernemersvereniging in Hoogeveen die zich inzet voor de belangen in de breedste zin van het woord van ondernemers in Hoogeveen en omgeving. Daarnaast is er een levendig contact tussen leden en versterken ze elkaar. Daarnaast is gezelligheid ook belangrijk bij de bijeenkomsten.

De volgende bijeenkomst is ‘borrel, bites & brains’ en is gepland op 28 september vanaf 17.30 uur. Ondernemers die nog geen lid zijn, zijn er van harte welkom om kosteloos eens kennis te komen maken. Meer informatie en aanmelden kan via communicatie@ondernemendhoogeveen.nl.

Geef een reactie