HOOGEVEEN – Deze week waren de leden van Ondernemend Hoogeveen te gast bij RSG Wolfsbos voor een inspiratielunch. Leerlingen, medewerkers van de school en leden van Ondernemend Hoogeveen gingen met elkaar in gesprek over de relatie onderwijs en bedrijfsleven.

De feestelijke lunch werd klaargemaakt door leerlingen van de praktijkschool en de Internationale Schakelklas (ISK). De leerlingen van de ISK serveerden het eten aan de gasten. Zowel de leerlingen als de gasten genoten zichtbaar van de uitgebreide lunch en de spontane gesprekken aan de tafels. Na de opening door Dries Koster, directeur bestuurder van RSG Wolfsbos, vertelden leerlingen over hun school. Ze gaven aan heel tevreden te zijn over RSG Wolfsbos en graag meer de praktijk in te willen.

Ook de coronaperiode kwam aan bod waarbij leerlingen het met elkaar eens waren dat het contact met klasgenoten en vrienden toch wel het grootste gemis was in die tijd. Daarna volgende korte presentaties over onderwijs, sterk techniek onderwijs, de samenwerking in de zorg en het nieuwe ICT-lyceum. Er was veel interactie en waardevolle discussies. Na afloop van de lunch werd RSG Wolfsbos benoemd tot ambassadeur van Ondernemend Hoogeveen. Ook gaven de leden aan dat ze zeker geïnspireerd zijn door de nieuwe zaken die ze gehoord hebben en dat ze open staan voor intensievere samenwerking met de school.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: