HOOGEVEEN – Het grootste netwerk van Hoogeveen heeft begin September een app gepresenteerd voor zijn 200+ leden. Met de app komen leden nog gemakkelijker met elkaar in contact en zijn deze vanuit hun broekzak op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de ondernemersgemeenschap van Hoogeveen.

De app maakt het mogelijk om in één oogopslag evenementen, leden en nieuws te bekijken en actief contact te leggen binnen het netwerk. Zo is het bijvoorbeeld een mogelijkheid om bij evenementen aanwezigheid op te geven, waarna aanwezigen zichtbaar zijn in een overzicht. Dat maakt effectief netwerken natuurlijk enorm gemakkelijk.

Ook is het vergeten van een evenement is verleden tijd. Een evenement word met een druk op het scherm gemakkelijk in eigen agenda geplaatst, waardoor er altijd een herinnering is vooraf aan het evenement.
Om contact leggen nog verder te stimuleren heeft ieder lid van het netwerk zijn eigen profiel pagina met volle contact mogelijkheden. Natuurlijk is deze database via de app doorzoekbaar en indien nodig navigeer je met een druk op de knop naar je volgende afspraak of stuur je een bericht of belletje.

Voor de doorontwikkeling van de app staat centrale communicatie centraal. “Een netwerk met zoveel leden als Ondernemend Hoogeveen maakt het voor leden soms lastig om van iedereen te weten wat ze doen. De app faciliteert hier in door een doorzoekbare database beschikbaar te stellen, maar ik kan me enorm goed voorstellen dat het platform zich in de toekomst verder gaat uitbreiden met zoekvragen en gerichte doorverwijzing. De ambities van de werkgroep van Ondernemend Hoogeveen zijn in ieder geval groot en wij zijn enorm blij dat we hierin hofleverancier mogen zijn. Verder kijken, verder komen, ook digitaal.”, aldus de ontwikkelaar van de app, Marco Fikkers van Team Marco.

De app voor iOS en Android is ontwikkeld door Team Marco, welke zich sinds in September als partner heeft aangesloten bij reeds gevestigde partijen Team Adis en Team Koen. De focus ligt op de ontwikkeling van apps en maatwerk software van hoge kwaliteit. Gezamenlijk leveren de partijen een totaaloplossing voor digitale dienstverlening (o.a. : websites, webwinkels, software en apps) en het adverteren in Google.

Geef een reactie