HOOGEVEEN – Wethouder Werner ten Kate en directeur-bestuurder Dries Koster hebben vandaag officieel het nieuwe logo van RSG Wolfsbos onthuld. De aanwezige leerlingen en medewerkers van de school lieten een luid applaus horen bij het zien van het kleurrijke logo op het spandoek.

Trots op resultaat
Dries Koster licht toe: “We wilden dit moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ondanks alle maatregelen hebben we er toch een officieel tintje aan kunnen geven door de onthulling buiten te laten plaatsvinden in het bijzijn van de wethouder, leerlingen en medewerkers. We vinden het belangrijk om qua uitstraling met de tijd mee te gaan en het motto van de school ‘Wij zien jou’ terug te laten komen in het nieuwe logo. Dat was de opdracht voor het nieuwe ontwerp en ik ben erg trots op het resultaat. Zo is in het logo een kompas te zien dat verwijst naar ‘richting geven’. In het midden ‘staat de leerling centraal’ en de vier letters W staan voor verbinding.”

115-jarig bestaan
Wethouder ten Kate geeft aan: “Ik vind het een prachtig mooi logo, heel kleurrijk. Het voelt goed om hier toch even op school te kunnen zijn ondanks alle coronamaatregelen. Het nieuwe logo zal zeker een positief effect hebben op de uitstraling van de school”. Naast een nieuw logo en bijbehorende huisstijl bestaat de school dit jaar ook nog eens 115 jaar. Om dat te vieren hebben alle medewerkers een chocoladeletter gekregen voorzien van het nieuwe logo. Alle leerlingen van de school kregen begin januari al een boek naar keuze cadeau met daarbij een boekenlegger in de nieuwe huisstijl met de tekst ‘Een nieuw jaar, jouw school een nieuwe look, jij een nieuw boek’.

Foto: RSG Wolfsbos

Door Henk Boer

Geef een reactie