Hoogeveen – Ter gelegenheid van de start van de Ontmoetingsplek Jonge Ouders in november jongsleden, organiseerde de Ontmoetingsplek een ‘kerstactie’ op Facebook. Op woensdagoch-tend kwam winnares van de kinderwagen met luiertas, Gerie de Boer, haar prijs in ontvangst te nemen tijdens de openstelling van de Ontmoetingsplek.

Aanstaande moeder Gerie is er erg blij mee en verwacht het eerste kindje samen met haar man, in het voorjaar van 2018. Ze was heel enthousiast over de Ontmoetingsplek en dronk met de vrijwil-ligers gezellig een kopje koffie.

Daar is de Ontmoetingsplek ook voor bedoeld: je kunt er als (aanstaande) moeder of vader ge-woon binnenlopen met jouw vragen rondom zwanger zijn, bevallen, opvoeden, opgroeien en nog veel meer. Er staat altijd koffie of twee voor je klaar en je kunt er jouw verhaal kwijt bij de vrijwil-ligers. Heb je leuk ideeën voor activiteiten of thema’s, ook daarmee ben je van harte welkom.

De Ontmoetingsplek Jonge Ouders is wekelijks op de woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur geopend in De Oude Bibliotheek/KidsCasa aan de Bentinckslaan 20a. In de kerstvakantie is de Ontmoetingsplek gesloten. Op woensdag 10 januari zijn wij weer geopend.

Voor nieuws en informatie volg je de Ontmoetingsplek Jonge Ouders op Facebook.

Geef een reactie