Hoogeveen –  Burgemeester Karel Loohuis gaf afgelopen woensdagavond, het startschot voor de 3e editie van de Erflandenrun. Zowel voor de kinderen als voor de volwassen was er een parcours uitgezet.

[huge_it_slider id=”25″]

De kinderen en G-lopers gingen als eerste van start, voor een rondje van een 1 kilometer. Deze werd gewonnen bij de jongens door Tom Bouwknegt en bij de meisjes mocht  Moud Visscher met de beker naar huis. Bij de G-lopers was Lisa Tissing de snelste.

Hierna waren de echte lopers aan de beurt om te lopen. Henri Rutgers noteerde de snelste tijd op de 10 kilometer.  Jacqelien Gort kwam als eerste over de streep. op de 5 km heren haalde Gert-Jan Stevens de snelste tijd.

Hoogeveen – Woensdag heeft Burgemeester Loohuis het startschot gegeven voor de 3e editie van de Erflandenrun. Zowel voor de kinderen als voor de volwassen was er een parcours uitgezet.

De kinderen en G-lopers konden als eerste van start voor de 1 kilometer. Deze werd bij de jongens gewonnen door Tom Bouwknegt en bij de meisjes door Moud Visscher. Van de G-lopers was Lisa Tissing de snelste.

Hierna was het de beurt voor de volwassen. Henri Rutgers noteerde de snelste tijd op de 10 kilometer. Bij de vrouwen , op dezelfde afstand, werd Jacqelien Gort eerste. Bij de 5 km heren noteerde Gert-Jan Stevens de snelste tijd.erflanden-run-2015 (52)-1

Ook de mensen van het A.Z.C uit Hoogeveen, hadden een aandeel aan de Erflandenrun

 

 

Door Henk Boer

Geef een reactie