HOOGEVEEN – Afgelopen vrijdagavond was het voor de laatste keer, om onder ander een patatje speciaal te bestellen. Bij Snackbar Zuidhof aan de Markt. Na zes jaar van snacks verkocht te hebben. In oktober 2016 namen Hennie Zuidhof en Gjelja Santing de snackbar over van Jaap Strijker. Ook wel bekent als “Jaap van de Smulpaap” Zo nam hij toen de telefoon aan bij de bestellingen.

Nu zijn het de eigenaren Hennie Zuidhof en Gjelja Santing dat zij hun snackbar van de hand moeten doen. Veel vaste klanten kwamen afgelopen week langs om hun laatste snack te nuttigen. Om zo ook de dames friettologen te bedanken. Het duo werd overspoeld met onder andere Bloemen, kaartjes, tot dure bonbons aan toe. “Dit is toch wel de waardering geweest van zes jaar een snackbar runnen” Laten Hennie en Gjelja weten.

De reden waarom wij er mee stoppen:
De gemeente Hoogeveen kan geenenkele garanties geven hoelang de snackbar nog op deze locatie kan blijven staan. Het achterstallige onderhoud speelt ook een rol. Zo is het niet meer interessant om te investeren. Uiteindelijk waren het de hoge gasprijzen die de doorslag gaven. Om het besluit te nemen om er mee te stoppen. Met pijn in hun hart nemen de eigenaren Hennie Zuidhof en Gjelja Santing afscheid van hun klanten.

Een van de vaste klanten die zijn laatste patatje oorlog nuttigt

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: