Hoogeveen – Op zaterdag 18 maart van 10.00 tot 13.00 organiseert Tc de Weide weer een open dag. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en een balletje te slaan op het tennispark aan de Zuidwoldigerweg 17 te Hoogeveen.

De trainers Xandra Kamst en Raymond Meijer van Tennisschool Koning geven 3 proeflessen: voor de jeugd van 10.00-10.45 uur en van 11.00-11.45 uur en voor senioren van 12.00-12.45 uur. Tennisschool Koning is recentelijk geselecteerd als certified partner voor de onderbouw opleiding van de Knltb. De tennislessen zijn bij de trainers van Tennisschool Koning dus in goede handen. Voor jeugdleden wordt het, door de KNLTB ontwikkelde, Tenniskids lesprogramma gehanteerd.

Iedereen die tijdens deze open dag lid wordt, ontvangt van Tc de Weide een mooi welkomstcadeau. Nieuwe leden kunnen kiezen voor een jeugdracket of een cadeaubon ter waarde van €25 van Intersport Jan Bols. Het lidmaatschap voor kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar bedraagt nu € 30 per jaar (exclusief lessen).

Tc de Weide heeft maar liefst 11 All weather kunstgrasbanen. Er kan dus het hele jaar door getennist worden en er worden gedurende het hele jaar evenementen georganiseerd voor zowel de jeugd als senioren.

Voor verdere informatie zie: www.tcdeweide.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie