HOLLANDSCHEVELD – Bijna drie jaar na de fatale brandstichting willen we graag open huis houden voor alle leden/vrijwilligers en sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt om de kantine weer te herbouwen. Heel het dorp was verbijsterd en verdrietig na de verwoestende brand die de kantine van IJsvereniging VIOS geheel in de as legde.

Dit bleek wel uit alle steun die direct na de brand richting de VIOS kwam met heel veel verschillende acties. Helaas kwam de herbouw niet erg snel op gang in verband met de vereiste vergunningen en ook bij het aanleggen van de fundering zat niet alles mee. Maar na bijna een jaar konden we eindelijk aan de slag. Voor de winter waren we net klaar met de fundering en eindelijk uit de blubber. In het voorjaar van 2022 konden we weer volop aan de slag. In het afgelopen jaar kon er bij prachtig weer gebouwd worden. Het was een genot om er mee bezig te zijn.

Het is niet te geloven hoeveel steun we van de middenstanders uit Hollandscheveld en de vrijwilligers hebben gekregen in materialen en ook in uren. Het zou niet eerlijk zijn om hier specifiek mensen of bedrijven te noemen want dan doen we vast mensen te kort. Tijdens dit schrijven zijn we met de laatste loodjes bezig en hopen op 1 juli van 11.00 uur tot 15.00 met een hapje en een drankje al deze vrijwilligers, sponsoren en de leden te verwelkomen in de nieuwe kantine.

Geef een reactie