HOOGEVEEN – Zaterdag 15 februari 2020 hebben wij os open sjoeltoernooi gespeeld in de Vredehorst in Hoogeveen. Wij kunnen terugblikken op een geslaagd sjoeltoernooi. Er hebben 91 sjoelers aan meegedaan. Ze kwamen overal vandaan. Bijvoorbeeld uit Almere, Hoofddorp, Klazienaveen, Assen, Drachten, Emmeloord, Apeldoorn, Ter Apel en uiteraard Hoogeveen.

De beste dame was Heidi Hop uit Apeldoorn met een totaalscore van 1411 punten. De hoogste serie bij de heren was van Herman Depenbrock uit Ter Apel. Hij scoorde maar liefst 1472 punten. De winnaars van elke klasse mogen strijd om de wisselbokaal. Dat zijn 12 winnaars die één beurt met 30 schijven mogen gooien. De winnares is geworden Heidi Hop met een score van 100 punten. Het is voor de 2e keer dat Heidi de beker wint.

Van onze eigen leden zijn er drie in de prijzen gevallen. Dit zijn Hans Oudshoorn, Daisy Vis en Lammie Borger. Zie voor de uitslagen en foto’s de website van onze vereniging: https://svhoogeveenaandebak.jouwweb.nl/foto-s-sjoeltoernooi-2020 Ik heb de uitslagenlijst en enkele foto’s bijgevoegd.

Geef een reactie