Hoogeveen – Op 21 juni opende Henk Jan Overmars van WVG-ontwikkeling de binnentuin op De Kaap. Ook Nicole Peeters van woonconcept en Roeli Mossel van NNCZ  hielden in het warme weer nog een korte toespraak. Lovende woorden werden er gesproken oven het complex en het nieuwe onderkomen van het Jannes van der Sleedenhuis.

De binnentuin, die eigenlijk buiten is, was al aangeplant en nu moet de tuin nog gaan groeien en bloeien, maar dat zal niet meevallen in deze warme en droge tijden. Doordat de tuin omgeven is door het complex spreekt men van een binnentuin.

Alle bewoners waren aanwezig bij de opening. En het was een feestje voor de bewoners. Na de koffie, thee of frisdrank werd de barbecue aangestoken. Er is voor dit concept gekozen zodat alle bewoners nader of opnieuw kennis konden maken om elkaar beter te leren kennen.

“We hadden iedereen wel een attentie of een bloemetje kunnen geven maar in het kader van verbinding hebben we voor een gezamenlijke barbecue gekozen,” aldus Henk Jan Overmars. En het was een feestje waarbij iedereen zat te smikkelen en te smullen.

Geef een reactie