Hoogeveen – 11 december aanstaande wordt het nieuwe restaurant in woonzorgcentrum Beatrix feestelijk geopend. Na een lange periode van verbouwen is het eindelijk zover, het restaurant is vanaf dan open voor iedereen!beatrix-logo

Niet alleen de cliënten van het Beatrix bezoeken het restaurant, maar het staat open voor iedereen die eens buiten de deur wil eten of wat wil drinken. We hopen dat het restaurant een prettig ontmoetingspunt wordt voor inwoners uit de buurt en de omgeving. Tussen 11.30 en 13.30 wordt er dagelijks een warme maaltijd geserveerd. Daarnaast is er op ieder moment van de dag koffie en thee te krijgen.
Op de openingsdag zelf is iedereen om 14.30 van harte welkom voor een feestelijke ontvangst met koffie en wat lekkers. Er is muziek en ook aan de kinderen is gedacht. Er wordt bijvoorbeeld geschminkt en er is ballonenkunst.

Nieuwe naam
Het nieuwe restaurant heeft nog geen naam. We roepen daarom iedereen op om door middel van een prijsvraag een leuke en toepasselijke naam te bedenken voor het restaurant. De naam kan voor 2 december aan receptie@wzcbeatrix.nl worden gemaild of bij de balie van woonzorgcentrum Beatrix worden ingeleverd (voorzien van naam en telefoonnummer). Er is daarmee een leuke prijs te winnen, namelijk een compleet verzorgd verrassingsmenu voor 4 personen in het restaurant zelf. De prijs wordt 11 december in de middag uitgereikt. We hopen veel mensen te verwelkomen op 11 december. Komt u ook?

Door Henk Boer

Geef een reactie