Economie

Opening van Jumbo na alle tevredenheid verlopen.

Hoogeveen – Gisteren werd de nieuwe Jumbosupermarkt geopend. Naar 2 weken intensieve verbouwen, naar het ombouwen van een nieuw concept. Met nog meer services en een nieuw kassa systeem. Met het scannen van de boodschappen. Wat voor de klanten nog meer comfort en sneller winkelen is.

heropening-jumbo-supermarkten (15)-1

Om iets na halfnegen stonden de eerste klanten al te voor de deur te wachten. Met een toespraak van Jan Sieders filiaalmanager, en het management werd er een klap op de KNOP gegeven door het personeel en de opening was een feit.

De eerste honderdvijftig klanten kregen een bos met gele gerbera’s aangeboden. Er moesten toch nog zo’n 20 tot 30 klanten teleurgesteld worden.

Filiaalmanager Jan Sieders is trots: “Het is een prachtige winkel. Waar de inwoners van Hoogeveen en omgeving welkom zijn. Uiteraard gaan we ervoor om de winkel weer naar een 100% klanttevredenheid door middel van de unieke Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We merken dat klanten Jumbo als prettig ervaren, dat is ons na de verbouwing wel gelukt. Niet voor niets is Jumbo door Gfk in december 2015 alweer voor de vijftiende keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.”

heropening-jumbo-supermarkten (04)-1heropening-jumbo-supermarkten (26)-1 heropening-jumbo-supermarkten (20)-1 heropening-jumbo-supermarkten (17)-1 heropening-jumbo-supermarkten (07)-1

Geef een reactie