logo-sww

Dat is de titel van de assertiviteitstraining die vanaf 12 mei as. wordt georganiseerd door de Stichting Welzijnswerk Hoogeveen (SWW). Er is nog ruimte voor aanmeldingen voor de training. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten en één zogenaamde terugkombijeenkomst.

In de training leer je voor jezelf opkomen, door duidelijk te maken wat je denkt, voelt en wilt. Vervolgens leer je te handelen zonder daarbij een ander tekort te doen. In de training wordt o.a. aandacht besteed aan: ontdekken hoe je ten aanzien van anderen handelt, jezelf accepteren met je zon- en schaduwzijden, duidelijk en direct voor jezelf opkomen en leren omgaan met kritiek en complimenten.
Er wordt gewerkt met thema’s, specifieke oefeningen, huiswerkopdrachten en situaties die door de deelnemers zelf worden ingebracht.

Praktische informatie
De cursus vindt plaats vanaf dinsdag 12 mei van 19.00 tot 21.30 uur in De Zuiderbreedte te Hoogeveen. De laatste bijeenkomst is op 30 juni. Daarna wordt er nog een terugkomavond gepland waarin we de ervaringen van de deelnemers bespreken. Voor aanvang van de training vindt er een intakegesprek plaats om te kunnen bepalen of je vraag aansluit bij het aanbod van de training. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. De kosten voor de training zijn € 25,00.

Door Henk Boer

Geef een reactie