ELIM – De redactie van Koopman op pad heeft het druk met de voorbereiding van de opnames voor komende vrijdag 20 mei over de problemen m.b.t. de wieken in Elim. Dit gaat een aflevering worden die veel stof zal doen opwaaien bij omwonenden en de Gemeente Hoogeveen.

Zo wil het team ‘Koopman op pad’ graag voor en tegenstanders voor de camera hebben. De redactie is dus op zoek naar een voor en tegenstander van de erfdienstbaarheid met betrekking tot de Wieken van Elim. Wie wil hier iets over zeggen voor de camera? Die persoon of personen mogen contact opnemen met de redactie onder telefoonnummer 06 44 318 640. ‘Stichting Videorubriek Koopman op pad heeft wekelijks op de zaterdag een aflevering over een onderwerp binnen de Gemeente Hoogeveen. ‘

Woensdag 18 mei komt er een artikel over dit onderwerp in www.dehoogevener.nl De Hoogeveense Courant, Dagblad van het Noorden en de Elimsite. De ‘Koopman op pad’ aflevering over de erfdienstbaarheid komt komende zaterdag uit en is o.a. te zien via www.koopmanoppad.nl De eerder aangekondigde aflevering over een gratis feest in Nieuwlande wordt hiermee een week opgeschoven naar zaterdag 28 mei 2022.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: