HOOGEVEEN – Wat kunnen we nu eens organiseren voor een saaie zondagmiddag dachten autogekken vrienden Marc van der Berg (16), Joran Zanthingh (17), Leon Nijland (15), Tim Nijhuis (15), Jorden Liezenga (16) en Tijmen Zanthingh (14). Samen gingen ze rond de tafel zitten en bedachten dat het leuk zou zijn om een supercartoertocht te organiseren.

Ze adverteerden op social media en kregen zo’n veertien aanmeldingen van eigenaren van mooie super sportauto’s. Daar waren onder andere een Masserati, Lamborghini en Audi R8 bij. Zondagmiddag was het zover. Vanaf het terrein van Van Triest op Buitenvaart vertrokken, met luid geronk, veertien auto’s voor een toertocht door Drenthe van 118 kilometer over prachtige landweggetjes en een stuk (heel) snelweg.

De jongens hadden ook nog een goodybag voor alle inzittenden geregeld bij de Fashion Lounge in Hoogeveen. De jongens vonden het allemaal, en mochten als passagier meerijden in verschillende auto’s. Zo reden Marc, Jorden en Joran mee in een BMW M5 en Tim en Tijmen in een Maserati Quattroporte mee.

Geef een reactie