Evenementen,  Gezondheid,  Goede doelen

Oproep voor verdwenen Posters “Spieren voor Spieren”

HOOGEVEEN – Voor de zwemtocht van Den Helder naar Texel zijn enige tijd geleden posters verspreid in Hoogeveen. Nog voordat de tocht, op 11 augustus, heeft plaatsgevonden zijn er veel verdwenen. Wel jammer, zo krijgt Spieren voor Spieren niet de aandacht en donaties, die ze verdient.

Graag wil ik de mensen oproepen om de posters weer op de plek terug te hangen. De fotograaf, die ze belangeloos heeft geprint, krijgt zo toch een beetje eer van zijn werk. Gelukkig hangen ze nog wel bij het zwembad, bij de fietsenstalling aan de Hoofdstraat en bij Intersport. Inmiddels heeft de fotograaf op mijn verzoek kleinere postertjes gemaakt, die binnenkort verspreid worden. Als een liefhebber toch zo’n poster wil meenemen, dan verwacht ik een donatie van minimaal €5,- via de website www.denheldertexel.nl/marian . Het zou geweldig zijn, als dit ook met terugwerkende kracht gebeurt voor de verdwenen posters.

In de week van 1 t/m 7 juli zijn er nog twee acties om geld in te zamelen. Op 4 juli gaan kinderen Muntjes Duiken in zwembad de Dolfijn. Daarvoor kan vanaf nu kleingeld ingeleverd worden bij de kassa. Die hele week ga ik met een stel vriendinnen collecteren in Hoogeveen. Bewaart u vast wat munten? Alle kinderen met een spierziekte zullen u dankbaar zijn.

Marian Brouwer

Geef een reactie