Hoogeveen – Na het succes van vorig jaar houdt organisatie Maluku Hoogeveen ook dit jaar in samenwerking met theater De Tamboer weer een feestelijke dag.

Eigen foto

Op zaterdag 17 juni vanaf 17.00 uur is het weer Pesta! (= feest) in De Tamboer en wordt een ieder uitgenodigd om letterlijk en figuurlijk te komen proeven van de Molukse cultuur, die met eten, zang, dans en muziek in de spotlights wordt gezet.

Het avondprogramma begint om 19.00 uur met diverse optredens van zang-, dans- en muziekgezelschappen en diverse demo’s. Uiteraard ontbreken de standhouders met lekker eten en verkoopwaren niet deze avond en zal er een loterij gehouden worden. De hele maand juni t/m 14 juli zijn in de expositieruimte van De Tamboer diverse creatieve en fraaie werken te bewonderen, gemaakt door Molukse kunstenaars en creatievelingen/artistiekelingen uit Hoogeveen.

De organisatie is er bijzonder trots op dat de kunstenaars hun werken voor deze expositie beschikbaar hebben gesteld en aan het publiek getoond kunnen worden. Van beschilderde kalebassen en aquarellen-schilderijen tot en met (tuin)beelden en paintings van groot formaat! De expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingstijden van De Tamboer en is uiteraard te bezichtigen tijdens PESTA! op zaterdag 17 juni a.s. Kaarten hiervoor zijn te reserveren via www.detamboer.nl.