Zaterdag start vijfde editie AH Offerein Bokaal

Hoogeveen – Ondanks dat veel supporters momenteel genieten van een welverdiende vakantie is het aftellen naar het nieuwe voetbalseizoen is begonnen. In de aanloop hier naar toe organiseren v.v. Hoogeveen en H.Z.V.V voor de vijfde keer het toernooi om de AH Offerein Bokaal. De laatste drie edities waren een groot succes. Het toernooi heeft dan ook een vaste plaats verworven op de voetbalkaart. Zaterdag wordt de eerste ronde gespeeld.

AH Offerein Bokaal 2016 (11-06-2016)

Net zoals de voorbije edities kent het toernooi weer een groot regionaal karakter. Het gemiddelde niveau is ook verder gestegen.

De organisatie is zeer content met het feit dat het Ruinerwold en SC Erica heeft weten te strikken als nieuwe deelnemers; traditieclubs met een goede sfeer en een grote supportersschare. Naast genoemde ploegen zijn Hoogeveen zondag, H.Z.V.V, Germanicus, Tiendeveen, Ruinen en Hoogeveen zaterdag bekende deelnemers.
De organisatie is in handen van H.Z.V.V en v.v. Hoogeveen. ‘We merken dat veel voetballiefhebbers positief reageren op dit toernooi. Ook vorig seizoen leverde het leuke wedstrijden op en was er een goede publieke belangstelling. Het weer zat mee en de vele derby’s spraken enorm aan. Dit jaar hebben we wel ‘concurrentie’ van de late bouwvakvakantie. Groot pluspunt is natuurlijk de fantastische accommodatie en het feit dat de wedstrijden altijd op een hoofdveld worden gespeeld’, aldus de organisatie.

Door Henk Boer

Geef een reactie