Hoogeveen – Op zaterdag 23 april a.s. is er een toernooi voor 4, 5 en 6-jarige voetballers. Deze voetbalwelpen strijden om de Jannes van der Sleeden bokaal.

Jannes bokaal

Dit gezamenlijke initiatief van het Jannes van der Sleedenhuis (onderdeel NNCZ), Gemeente Hoogeveen en H.Z.V.V vindt plaats op het terrein van het Jannes van der Sleedenhuis locatie Wolfsbos van 10.00 uur t/m 12.00 uur. Op deze manier willen we buurtbewoners en bewoners laten genieten van een sportieve morgen.

Dit toernooi past geheel in de visies van de organiserende organisaties. Jannes “Samen van waarde”, H.Z.V.V “Meer dan voetbal alleen”, en Sportgemeente Hoogeveen voor oud en jong. Voetballen is leuk, gezond en draagt bij tot een socialere maatschappij. Sporten is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van jongeren. Hoe eerder de jeugd in aanraking komt met sport en voetbal in het bijzonder, des te beter.Jannes van der Sleedenhuis

De jonge voetbaltalenten strijden in 3 leeftijd poules voor een prachtige wisselbeker beschikbaar gesteld door het Jannes van der Sleedenhuis. Voor alle deelnemers is er natuurlijk een prachtige herinnering. Deelnemende verenigingen van dit unieke evenement zijn VV Hoogeveen, VV de Weide en medeorganisator H.Z.V.V. Op deze zaterdag verandert het terrein van het Jannes in een voetbalspeeltuin. Onder toeziend oog en onder aanmoedigingen van de bewoners uit de buurt en van het Jannes.

Wij verwachten een sportieve, inspirerende en vooral plezierige voetbalmorgen! U bent allen van harte welkom!

Door Henk Boer

Geef een reactie