Wat moest die wolf in Drenthe?

Hoogeveen – Harm en Roelof bereiden zich voor op hun Oudejaarsconference 2015, geïnspireerd door de wolf die op een mooie voorjaarsdag vanuit Duitsland Drenthe binnenwandelde.Harm en Roelof Oudejaars 2015

Op 21, 22 en 23 december om 20.15 uur zijn er try-outs in Theater De Deel in Sleen. Het cabaretduo presenteert de ‘oudejaars’ getiteld Er was eens op zondag 27 en maandag 28 december in Theater De Tamboer in Hoogeveen, respectievelijk om 14.00 uur en om 20.15 uur. RTV Drenthe maakt op maandag televisieopnames.

Er was eens… Die wolf, waar kwam hij vandaan en wat moest hij hier? Wat en wie kwam hij hier tegen? Wat viel ‘m op? En waarom ging hij weg? Nam hij ook wat mee? En wat liet hij achter? Een oudejaarsconference verpakt in het sprookje van de wolf, die hopelijk eindigt zoals de meeste sprookjes eindigen… met een hoopvol En zij leefden nog lang en gelukkig!

Harm en Roelof worden tijdens deze oudejaarsconference bijgestaan door Willy Prummel op accordeon.

Kaarten voor de voorstellingen in De Tamboer zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl, 0528-280180 en aan de kassa. Kaarten voor de try-outs in Theater De Deel zijn verkrijgbaar via www.theaterdedeel.nl en 0591-367220.

Door Henk Boer

Geef een reactie