Hoogeveen – Begin juni 2017 heeft het Leefbaarheidsfonds een cheque van € 450 overhandigd aan de oudercommissie van Villa Kakelbont voor de aanschaf van duurzaam spelmateriaal.

De cheque werd aan juf Manon d ’Haan en de kinderen van groep 1 en 2 overhandigd door voorzitter Jan Ballast en penningmeester Guus Schwantje, op het schoolplein van Villa Kakelbont.
Villa Kakelbont is een reguliere, openbare basisschool in het centrum van Hoogeveen. Villa Kakelbont is een school waar kinderen ondernemen, ontdekken en leren. De kinderen zijn dan ook heel blij met het nieuwe spelmateriaal

Stichting Leefbaarheidsfonds ondersteunt initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in hun wijk, dorp of buurt vergroten. Het fonds kan deze ondersteuning bieden door donaties van het Hoogeveense bedrijfsleven.

Met ingang van 2018 is het Leefbaarheidsfonds op zoek naar een nieuwe penningmeester en als uitbreiding voor het bestuur ook naar een fondsenwerver. Heeft u zin in deze uitdaging? Voor meer informatie: kunt u terecht bij voorzitter van het Leefbaarheidsfonds Jan Ballast, via e-mail: jan71.ballast@gmail.com of bekijk de vacatures op www.vrijwilligershoogeveen.nl

Geef een reactie