ELIM – De kerstviering van stichting Elim Vitaal & Actief was een groot succes. Op donderdag 21 december kwamen meer dan 60 ouderen samen in de zaal van het Elims Eethuus om te genieten van een gezellige middag. Er werd gezongen, geluisterd, gekeken en gegeten. Het programma bestond uit kerstliederen, een kerstverhaal van ds. A. Heiner en foto’s en filmpjes van vroeger en nu.

De ouderen kregen ook bezoek van de kinderen van De Palm en Vogelvlucht, die hen verrasten met liedjes, kerstkaarten en een gedicht. De kinderen werden begeleid door meester Greidanus, die net met pensioen is gegaan. De ouderen waren erg blij met de aandacht en de warmte van de kinderen. Het gedicht is hieronder te lezen. Het bestuur van Elim Vitaal & Actief bedankte alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

De beste wensen!
hoe wens je iemand een fijne kerst als ze verdrietig zijn hoe zeg je fijne dagen in een tijd van pijn hoe wens je een gelukkig nieuwjaar wanneer de tijd zo kostbaar is hoe wens je iemand een fijne tijd bij een groot gemis ik weet niet hoe dat moet maar met liefde stuur ik je Een warme, simpele groet Want juist in tijden van verdriet, Van angst, eenzaamheid of pijn Gaat het niet om woorden Maar om het er zijn!

Door Henk Boer

Geef een reactie