Stuifzand – Zaterdag was het alweer voor de tweede keer dat er snoeihout en takken ingebracht konden worden voor de paasvuur-bult van Stuifzand.

Ondanks de extreme kou met gevoelstemperaturen van -9 graden, waren de vrienden van  de vriendengroep A.T.F uit Stuifzand druk bezig om hun paasvuur-bult op te bouwen. Met koffie en een kaartjeleggen in een verwarmde bouwkeet. Werd er gewacht op de aanvoer, en er werd geholpen met het afladen van het snoeihout. De komende twee zaterdagen kan er nog snoeihout in gebracht worden tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Manon Oosterkamp; “We kunnen dan ook bezig zijn, op het land maar het publiek hoeft zich niet laten tegen houden. We zijn druk bezig met de voorbereidingen. En we hebben er heel veel zin in!! En dan gaat er op 1 april de fik erin.

Ook zijn er dit jaar weer spelletjes voor jong en oud, waaronder boomstronk gooien voor de ouderen en ballen gooien voor de kinderen. Degene met de meeste punten krijgt een prijs. Via paasvuur-stuifzand@hotmail.com kun je je nog aanmelden, of in de tent bij het paasvuur. De spelletjes beginnen om 21.00 uur bij de tent. Dit jaar is er ook weer een tent met muziek, eten en drinken.

Foto: © 2018: de Hoogevener
Foto: © 2018: de Hoogevener
Foto: © 2018: Gezelligheid alom in de verwarmde keet
Foto: © 2018: de Hoogevener
Foto: © 2018: de Hoogevener
Foto: © 2018: de Hoogevener

 

Door Henk Boer

%d bloggers liken dit: