HOOGEVEEN – Sinds 2011 voert het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor “HCM” ieder jaar een Passie stonde uit. De Passiestonde is een concert met het oog op het lijden van Jezus Christus en de wederopstanding met Pasen. In dit uur van bezinning worden een aantal bekende en minder bekende Passieliederen door het koor ten gehore gebracht.

De uitvoering van 2019 wordt op zaterdag 13 april gehouden in de PKN-kerk ‘Goede Herderkerk’ aan de Middenweg 14 te Hoogeveen. Aan deze Passiestonde werken mee: Noam Staal – cello en Lise Giethoorn – dwarsfluit.

De algehele leiding van dit ingetogen concert is in handen van onze dirigent Gezinus M. Veldman die ook dit jaar weer speciaal voor deze Passiestonde muziek heeft gecomponeerd en gearrangeerd en tevens het koor op de piano begeleidt.

Aanvang Passie stonde is om 20:00 uur, de deuren van de kerk gaan open om 19:00 uur. De kaarten á € 5,00 voor deze Passiestonde zijn verkrijgbaar bij onze verkoopadressen en s ‘avonds bij de kerk. Zie ook de website: www.mannenkoorhoogeveen.nl

Geef een reactie