Evenementen

Persbericht Jannes van der Sleedenhuis De Kaap/ Stichting Welzijnswerk Hoogeveen

Buurtfestival/ NNCZ Dag. HOOGEVEEN – Op de nationale Burendag op zaterdag 22 september organiseert het Jannes van der Sleedenhuis De Kaap (Het Haagje 85 Hoogeveen, hoek Notaris Mulder straat) samen met de Stichting Welzijnswerk van 14.00 tot 17.00 uur een Buurtfestival.

De nationale Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Het is de eerste keer dat het als Buurtfestival voor De Kaap en omgeving gevierd wordt.

In de binnentuin en in het restaurant van De Kaap wordt een vrijmarkt gehouden met marktkramen voor buurtbewoners, medewerkers en vrijwilligers van De Kaap.

De HEMA is aanwezig met een Foodtruck en IJssalon Toscana komt ook. In het restaurant kunt u hamburgers en andere lekkernijen of gewoon een kop koffie/thee of frisdrank kopen. Verder werken mee het Amusementskoor Hoogeveen en komt Jan Geukens accordeon spelen. Voor de kleintjes hebben we een springkussen. Verder zijn onze Kniepertjes bakkers aanwezig. De Historische Kring heeft een stand waar u kunt horen en zien hoe de naam De Kaap is ontstaan. En er gebeurd nog veel meer!

Wilt u het meemaken? Kom dan op zaterdag 22 september tussen 14.00 en 17.00 uur naar de binnentuin en het restaurant van De Kaap! Ingang Notaris Mulder  Straat (bij de rotonde) en Park Dwingeland.

Geef een reactie