Gezondheid

Petje af voor burgemeester Karel Loohuis

HOOGEVEEN – Gerjan de valk won vorige week in de wekelijkse rubriek van het “Petje af” bij RTV-Drenthe, met zijn Kratten polka. Voor het kratten stapelen op het TT-circuit van assen. Waar ze het statiegeld van de kratten aanboden aan de stichting hoogvliegers. En daar voor een week lang voor het  symbolische “Petje af ” kregen.

Foto:  Andrie ophof  R.T.V Drenthe ©

Gertjan, vond het best lastig aan wie hij het symbolische Petje af door moest geven tot dat hij een stukje in de krant van vorige week las over het initiatief van de campagne over de Automatische Externe Defibrillator kortweg A.E.D (klapper kasjes) in Hoogeveen. “Aangezien ik zelf een bevlogen AIDér en EHBO’er ben en dit is zo belangrijk is en om zo op deze manier je petje door te geven” Aldus Gerjo de Valk.

Zo kreeg gistermiddag burgemeester Karel Loohuis het symbolische “Petje af”.  Loohuis pleit zo voor meer burghulpverleners. En dat er meer A.E.Der moeten komen en meer bekendheid gegeven moet worden waar ze te vinden zijn voor de hulpverlener. En om zo de genaamde  witte vlekken kleiner te maken. Loohuis is er trots op om voor een week het  symbolische petje af te krijgen.

Zie voor meer informatie ook hartslagnu.nl

Geef een reactie