Hoogeveen – Op zondag 03 juli 2016 is het Hoogeveense Steenbergerpark het decor voor de tweede editie van de culturele manifestatie ‘Picknick in het Park’.

bbq-wedstrijd-2016 (21)-1

Het publiek kan genieten van een gevarieerd programma met de hele middag live muziek, spel, kleinkunst, dans en buitensport. Het festival vindt van 13.30 tot 17.00 uur plaats op het grasveld voor de bult in het Steenbergerpark. Voor het laatste nieuws zie de facebookpagina van Steenbergerpark Leeft.

Duo Sonic en See You verzorgen deze zomerse zondagmiddag de live-muziek. Voor het vertier en vermaak zijn aanwezig Top Fit met een workshop Streetdance, Dance Inc met workshops Freerunning, theatervoorstelling Raf Giraf, Mega Bellenshow, schminkers, ballonnenclown en diverse springkussens.

Neem zelf een kleed, stoel en eten en drinken mee. Ook staan er 2 BBQ’s voor je klaar om eigen vlees te bakken. Er is koud bier, wijn, fris en ranja te koop bij de mobiele bar. En natuurlijk ijsjes van de IJscobar.

Steenbergerpark Leeft heeft door middel van de verkoop van picknick priktafels een goed doel weten te koppelen aan deze tweede picknick. De opbrengst gaat naar de ouderenvierdaagse in Hoogeveen die georganiseerd en uitgevoerd word door Stichting Actief Samenleven uit Tiendeveen. Zie Facebook Actief Samenleven voor de 3 unieke kunstpriktafeltjes die beschilderd zijn voor een online veiling.

Alle picknick priktafels zijn gemaakt door werk en leerbedrijf Tonnie en de materialen zijn mede gesponsord door Jobo en Steigerhout.com uit Hoogeveen. Tijdens de picknick zullen de laatste niet gereserveerde exemplaren verkocht worden voor 7,50.

Door Henk Boer

Geef een reactie