Uitgaan

 ‘Plat op pad’ weer op pad met Vreemde logés

NIEUW MOSCOU – Plat op Pad gaat weer op pad. Het toneelgezelschap uit Nieuw Moscou heeft dertien uitvoeringen van het stuk Vreemde Logé ’s op het programma staan. De première is vanavond in het buurthuis van Nieuw Moscou. (Voor vanavond is de voorstelling al uitverkocht. Voor de uitvoering van 5 april zijn er nog kaarten verkrijgbaar voor in het buurthuis van Nieuw Moscou)

foto: André weima ©

Het gaat over een familie Ramakers en terwijl die familie op visite is wordt er in hun huis ingebroken. De inbrekers vinden er weinig van hun gading maar lezen een brief, waarin staat dat twee oude vriendinnen bij mevrouw Ramakers voor het eerst in lange tijd op bezoek komen. Dan besluiten de inbrekers zich als die vriendinnen te vermommen zodat ze verzekerd zijn van een weekje onderdak en ook nog kost en inwoning toe. Mevrouw Ramakers komt er echter achter en belt haar echte vriendinnen om hulp.

Kaarten zijn alleen nog beschikbaar voor de uitvoering van 5 april in het buurthuis van Nieuw Moscou en in de voorkoop en te bestellen bij rijwielhandel Kleine telefoon nummer 0528-361292 of bij Seine De Ruiter telefoon 0528-362189. Kaarten in de voorkoop te bestellen bij Jaap Hoogeveen Zuideropgaande 51 telefoon nummer; 0528-3411852 Of bij Manon Hoogeveen 0641-800877. Of ’s avonds voor aanvang vanaf zeven uur.

0