Organisatie ontvangt cheque van Leefbaarheidsfonds

HOOGEVEEN – Op zaterdag 14 september vindt alweer de zesde editie plaats van Bios in het Park. Voor de organisatie van Bios in het Park ontving de Activiteitencommissie Steenbergerpark Leeft een cheque van € 250,= namens het Leefbaarheidsfonds Hoogeveen.

Wat deze editie extra bijzonder maakt is dat er in het voorprogramma een film vertoond wordt over het Steenbergerpark. Een jaar lang zijn alle activiteiten in het Steenbergerpark gefilmd door de Media Hunks. Ook bewoners en vrijwilligers komen aan het woord om iets vertellen over wat er de afgelopen jaren allemaal ten goede veranderd is in het park. Kortom, een inspirerende film over het ‘leukste plekje om te sporten, spelen en recreëren van Drenthe’. De première van de film is om 20.00 uur. Dan wordt ook de titel van deze film onthuld.

Na afloop van deze film start de hoofdfilm. Dat is dit jaar de film TAG, een Amerikaanse komische film uit 2018, gebaseerd op aan waargebeurd verhaal. Gezelligheid in het park start vanaf 19.00 uur. Bezoekers kunnen zelf een stoel of een kleed meenemen en een mooi plekje zoeken. Er wordt geen entree gevraagd, wel een vrijwillige bijdrage voor een volgende activiteit in het park.

[wysija_form id=”6″

Geef een reactie