Pesse – De organisatie van het GigaGfestival is trots op de line-up die ze kunnen presenteren voor het festival. Dit jaar wordt het 2e lustrum gevierd. “We hadden 10 jaar geleden niet durven dromen dat het zo een toonaangevend festival zou worden” verteld Aliene Haar van de Stichting Activiteiten voor Jongeren met een beperking.

Archief: de hoogevener 2015
Archief: de hoogevener 2015

De artiesten die dit jaar komen optreden hebben allemaal hun sporen verdiend in het hun vak. Het is inmiddels een traditie dat de voorzet wordt gegeven door De Knollenplukkers uit Ruinen. Het dweilorkest zal de bezoekers ontvangen met een vrolijke noot bij de ingang van de tent.

Daarna bast het grote los met De Wethouders, Rene Karts, One Two Trio, Mooi Wark en als afsluiter Frans Bauer. Het programma is samen met Holties Producties uit Ruinen opgesteld.

De presentatie is zal verzorgd worden door niemand minder dan Wiliam Bossong.
De feesttent is helemaal speciaal ingericht, zo is ervoor aan het podium een groot rolstoel vak. Naast het podium zullen grote beeldschermen ervoor zorgen dat niemand wat hoeft te missen wat er op het podium gebeurt.

Lieneke Hessels vertelt: “Er komen bezoekers uit het hele noorden en midden van het land, de 1500 bezoekers van vorig jaar worden vast overschreden”.

“Door de Giga grote tent is er voor alle bezoekers voldoende ruimte” aldus Francisca Hoorn van de organisatie. De opzet van het GigaGfestival is om mensen met een beperking een prachtige avond te bezorgen samen met hun familie, vrijwilligers en begeleiding.

Voor alle informatie zie onze website:
www.gigagfestival.nl
www.facebook.com/GigaGfestival

Geef een reactie