Hoogeveen – Na de aankondiging van Project 48, waarbij geld opgehaald wordt door de Hoogeveense samenleving voor de Voedselbank Hoogeveen, kregen de organisatoren vele positieve reacties en ontstond het beeld dat Project 48 weleens groter kon worden dan in eerste instantie werd gedacht.

het-podium

Deze situatie leidde ertoe dat de organisatoren van Project 48 het Projectweekend hebben verplaatst naar het 2de weekend in november 2017. “Daardoor ontstaat meer tijd voor de voorbereiding en de mogelijkheid de organisatie uit te breiden en te professionaliseren” aldus woordvoerder Harm Jan Endema van Project 48.

12 november 2016 is de kick-off van Project 48 met tal van culturele activiteiten in en rond Het Podium. Dan gaan we een jaar lang actievoeren voor de voedselbank Hoogeveen en wordt Hoogeveen één cultureel bruisende gemeente. Tijdens de Kick-off wordt ook bekend gemaakt welke activiteiten er in het actiejaar gaan plaatsvinden en wat de Hoogeveense bevolking zelf kan doen om een steentje bij te dragen.

Meer info: www.project48.nl of 0528-275355 (Harm Jan Endema)

Door Henk Boer

Geef een reactie