HOOGEVEEN – Het is gelukt! Met de bijdrage van o.a. de provincie Drenthe, Fundatie Sobbe en donaties van bedrijven en particulieren is er voldoende financiering om te starten met het project Slapend blij worden in Hoogeveen! Dit gebeurt door het geven van voorlichting en trainingen én door het uitreiken van kinderbedden aan gezinnen waar dat nodig is. Dankzij de donateursactie via Geef.nl is er voldoende geld opgehaald voor in ieder geval de eerste 26 bedden!

Slapend blij worden is alle donateurs ontzettend dankbaar voor deze gulle giften!

Organisaties ontvangen hiervoor begin februari per e-mail een uitnodiging. Het project loopt tot 31 december 2022. Slapend blij worden streeft ernaar dat zoveel mogelijk bedden voor de zomervakantie 2022 terechtkomen bij die gezinnen waar het ‘t hardst nodig is.

Neem voor vragen of meer informatie over het project contact op met de projectleider, Merian Rozema via merian@solidairgroningendrenthe.nl. Wilt u deelnemen aan de kick-off, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan ook contact op met de projectleider. Meer informatie over Slapend blij worden vindt u op www.solidairgroningenendrenthe.nl.

Door Henk Boer

Geef een reactie