Hoogeveen – Radio Hoogeveen zal op 13 februari een live uitzending verzorgen vanuit de Tamboer in Hoogeveen. Zoals bekend zal in de Tamboer het debat plaatsvinden omtrent de prikkelen van ziekenhuis Bethesda.

Een groep vrijwilligers van Radio Hoogeveen  verzorgen  de live uitzending. Om 19.00 uur begint de Radio-uitzending met een korte uitleg vooraf. Vervolgens zullen er interviews gehouden worden met binnenkomende gasten.

Daarnaast zal burgemeester Loohuis live, een afgevaardigde van Treant (nu nog niet bekend) en Klaas Reenders het woord voeren. Tijdens de pauze zullen er interviews te beluisteren zijn van wethouders, raadsleden gasten en Treant afgevaardigden.
Na de pauze worden er in de zaal de vragenronde gestart voor de bevolking van Hoogeveen. Dit proberen we ook live mee te krijgen. Als laatste zullen er interviews gehouden worden met de vertrekkende wethouders, raadsleden, Treant afgevaardigden en gasten.

Radio Hoogeveen zal zolang de avond in de Tamboer duurt live verslag doen over de discussie betreffende het ziekenhuis van Hoogeveen. U vindt Radio Hoogeveen op 106,8 FM of op de ether op 104,1 MHz. Radio Hoogeveen zal de luisteraars en inwoners van Hoogeveen volledig op de hoogte houden deze avond.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

  • 19.30 – 20.00 uur Inloop
  • 20.00 – 20.45 uur Sprekers
  • Burgemeester Karel Loohuis ,Mevrouw Carla van de Wiel, Raad van Bestuur Treant
    De heer Klaas Reenders, voormalig comité Actie voor Bethesda, Mevrouw Joke Dijkema, huisartsen Hoogeveen en Wethouder Erik Giethoorn
  • 20.45 – 21.00 uur Pauze
  • 21.00 – 22.00 uur Discussie in de zaal
  • 22.00 – 23.00 uur Napraten met raads- en collegeleden

Geef een reactie