Hoogeveen – Op 27 april kleurt Radio Hoogeveen oranje. Met een live uitzending, vanuit Winkelcentrum De Wielewaal in Hoogeveen, zorgt Radio Hoogeveen voor de muzikale omlijsting van Koningsdag 2015.radio-hgv

Het programma zal de hele dag worden verzorgd door Timon ter Wijlen. Samen met verschillende sidekicks probeert hij jouw koningsdag onvergetelijk te maken. Een bomvol programma met onder andere live muziek, wat bij Timon voorop staat. “Als je op zo’n dag als 27 april de kans krijgt om ervoor te zorgen dat het een feestje wordt, dan denk je al snel aan live muziek. Dit is de uitgelezen kans om bandjes een podium te geven en aan het publiek te laten zien wat voor talent er in Nederland rond loopt!”

Naast het feestelijke gedeelte van die dag, staat de uitzending ook in het teken van Alpe d’HuZes. “In juni ga ik deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Een actie om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Deze uitzending zie ik dan als de perfecte mogelijkheid om aandacht te besteden aan deze mooie actie. Samen de strijd aan gaan tegen kanker, wie wilt dat nou niet?”, aldus de enthousiaste radiomaker.

Jouw steentje bijdragen? Je kunt jouw favoriete plaat aanvragen, in ruil voor een donatie. Dit kan je doen via www.deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl. Daar kan je de actiepagina vinden van Timon, waar je via de knop ‘steun deze actie’ een donatie kan doen. Zet wel in je bericht welke plaat je graag wilt horen op 27 april. Mocht je het leuker vinden om je plaat aan te vragen tijdens de uitzending? Kom dan langs in Winkelcentrum De Wielewaal, vraag jouw plaat aan en doe een donatie in de donatie-box. Hiermee steun jij Alpe d’HuZes!

De komende weken moet er nog veel gebeurd worden, maar daar heeft Timon alle vertrouwen in. “Samen met het team van Radio Hoogeveen hebben we er ongelofelijk veel zin in. De laatste dingen moeten nog even gedaan worden, maar dan kunnen we gaan uitzenden!”

27 april, vanuit Winkelcentrum De Wielewaal, tussen 09:00 en 17:00 uur: Radio Hoogeveen kleurt oranje – Live @Koninsgdag 2015!

Door Henk Boer

Geef een reactie