Hoogeveen – Op woensdag 23 september is de band Zippy Leaps live te gast in de studio van Radio Hoogeveen.Logo-Radio-Hoogeveen

Ze zullen, in het voor deze keer, twee uur durende programma een tweetal sets van een half uur spelen. Tussendoor is er ruimte voor enkele gesprekjes met leden van de band en natuurlijk de vaste rubrieken als Blues Album van de Maand en de Blues Agenda Ook de PR vrouw van de Dutch Blues Foundation is aanwezig die wat komt vertellen over de Dutch Blues Challenge, waar Zippy Leaps aan meedoen.

++ Nederlandse blues artiesten strijden om deelname Memphis! ++

Op zondag 4 oktober 2015 wordt in Best Western Hotel De Rustende Jager in Nieuw – Vennep de Dutch Blues Challenge gehouden, een jaarlijks evenement waarbij Nederlandse blues artiesten de uitdaging aangaan om in januari volgend jaar een plek te veroveren bij de befaamde International Blues Challenge in Memphis. De band vertegenwoordigt daarnaast Nederland tijdens de Europese Blues Challenge in Italië. Ook levert het de deelnemers promotie en boekingen op, doordat zij zichzelf presenteren aan een breed publiek, organisatoren, radiomakers en clubs.

De jaarlijks van samenstelling wisselende selectiecommissie van de Dutch Blues Foundation heeft de 47 inzendingen beoordeeld op blue inhoud, vocaal en instrumentaal talent, originaliteit en itstraling. In de categorie solo/duo nemen deel:

  • Big Bo, The Damned and Dirty
  • The Guitar Guy and Kid Harpin
  • Terwijl Rusty Apollo
  • Zippy Leaps
  • Phil Bee’s Freedom
  • The Bluetails

The First Lady en de Robert Smith Bluesband hun bandkwaliteiten voor het voetlicht brengen.

Als je er woensdagavond bij wil zijn, bij het live optreden van Zippy Leaps, is het verstandig om via info@radiohoogeveen.nl je even aan te melden want er is beperkt ruimte!

Het is een dubbeluur Crossroad Blues, dus dubbel genieten!

van 20.00 – 22.00 uur

Door Henk Boer

Geef een reactie