HOOGEVEEN – Zondag 12 januari jongsleden. werd de vierde Runnersworld Bentinckspark Run gehouden. De run, georganiseerd door vv Hoogeveen en HAC’63, vond plaats op het Bentinckspark te Hoogeveen.

Ondanks het regenachtig weer deden ruim 200 deelnemers aan de run mee, ook het publiek liet het hierbij niet afweten. Het startschot voor alle categorieën werd gegeven door de voorzitter van vv Hoogeveen Dhr. van der Weij. Bij de junioren vielen vele jeugdige spelers van de voetbalvereniging in de prijzen. Bij de senioren hadden de lopers van HAC’63 de snellere tijden zoals verwacht.

In de kantine van vv Hoogeveen werd s’ middags de prijsuitreiking gedaan. De 5,4 km Dames werd uit eindelijk gewonnen door Ine Strijker, met een tijd van 21.01 minuten. De 5,4 km Heren werd gewonnen door Maarten van Dijk met een tijd van 18.55 minuten. De 10.3 km Heren werd gewonnen door Dennis Haak (Aquilo, Winschoten) met een tijd van 37.09 minuten. De 10,3 kilometer Dames werd gewonnen door Marian Booiink, met een tijd van 54.20 minuten.

De vijfde editie van de Runnersworld Bentinckspark Run volgend jaar zal worden gehouden op zondag 10 januari 2021. Zie verder voor details en foto’s de site: www.runnersworldbentincksparkrun.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: