Hoogeveen – Reggefiber heeft de aanlegwerkzaamheden in Hoogeveen Centrum Oost afgerond. Reggefiber bedankt de inwoners voor hun medewerking tijdens de aanlegwerkzaamheden. Om de laatste vragen te beantwoorden, blijft de glasvezelwinkel tot en met 11 juli geopend. Maar ook na deze datum blijft Reggefiber voor inwoners bereikbaar.

Het glasvezelinformatiepunt. reggefiber
Tot en met 11 juli kunnen inwoners voor alle vragen over de aanleg en de voordelen van glasvezel terecht in de glasvezelwinkel aan de Schutstraat 30. Ook eventuele klachten over de aanleg kunnen hier worden gemeld. Kijk voor de openingstijden op www.eindelijkglasvezel.nl/hoogeveen.

Een glasvezelabonnement afsluiten kan nog steeds.
Veel inwoners in Hoogeveen hebben al een glasvezelabonnement afgesloten bij één van de providers. Een glasvezelabonnement afsluiten kan nog steeds. In de glasvezelwinkel, telefonisch of via de keuzehulp op de website. Voor vragen over de afgenomen glasvezeldiensten kunnen inwoners terecht bij de provider.

Reggefiber blijft bereikbaar.
Reggefiber blijft na 11 juli telefonisch bereikbaar op 088 006 37 10 of online via het contactformulier op www.eindelijkglasvezel.nl/klantenservice.

Door Henk Boer

Geef een reactie