Hoogeveen – Wij nodigen u van harte uit voor het Repair Café op zaterdag 25 maart. Lukt het u niet om een kapot artikel te repareren en vindt u het net als wij slecht voor het milieu en zonde van het geld om het weg te gooien, dan ontmoeten wij u graag van 11 tot half 4 in kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

Denkt u hierbij bijvoorbeeld. aan een kapotte (zak)lamp, strijkijzer, kleding, wekker, radio, stoel, boormachine, naaimachine of waterkoker. Reparatie en hulp zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen ontvangt graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Van 11 tot 1 is ook er een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software. (Herinstallatie van uw pc behoord niet tot de mogelijkheden)

Enkele voorwaarden:
Wilt u niet meer dan twee – en schone – dingen meenemen? En wilt u, als u hulp nodig heeft om bijvoorbeeld. Een lange broek korter te maken, de gewenste lengte afspelden, of het aantal in te korten cm aangeven? Of de oude rits thuis al verwijderen als het u bijvoorbeeld, zelf niet lukt een nieuwe rits in te zetten?

U kunt zich deze zaterdag bij Het Goed nog opgeven voor de actie 100-100-100 van de gemeente Hoogeveen. Deze actie waarbij 100 gezinnen, 100 dagen, 100% afvalvrij proberen te zijn, gaat van start op 3 april a.s. Zie voor meer informatie www.hoogeveen.100-100-100.nl.

Door Henk Boer

Geef een reactie