Hoogeveen – Gun uw kapotte artikel een tweede leven! Neem het mee op zaterdag 29 augustus tussen 11 tot half 4 naar het Repair Café in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen.Repair Café Hoogeveen

Bijvoorbeeld een lamp, broek met een losse zoom, mixer, ventilator, accuboormachine, blouse met een los naadje, heggenschaar ……., de vrijwilligers staan voor u klaar om met u te proberen het artikel te repareren. Komt u alstublieft met een schoon artikel en niet met bijvoorbeeld. een broek vol vlekken, aangekoekte mixer of vette frituurpan. Voor (voor)tenten met stormschade of kapotte tv’s bent u bij ons niet aan het juiste adres.

Van 11 tot 1 is er een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

Reparatie is gratis, maar het Repair Café Hoogeveen ontvangt graag een vrijwillige bijdrage om daarmee nog ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen, zodat we u een volgende keer hopelijk nóg beter kunnen helpen..

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zelf ook geopend op zaterdag de 29ste. Voor alle bezoekers van het Repair Café en Het GOED staat de koffie (en thee) klaar!

Door Henk Boer

Geef een reactie