Algemeen

Repair Café Hoogeveen op zaterdag 28 mei

Hoogeveen – Voor wie niet heel handig of helemaal niet handig is, maar wel met een kapot artikel zit, is er zaterdag 28 mei weer van 11 tot half 4 een Repair Café in kringloopwinkel Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

150425 Repair Café_4

De Repair Cafévrijwilligers helpen u graag met de reparatie van maximaal twee kapotte dingen. Wilt u met schone spullen komen en niet met bijv. een vette frituurpan, bezwete bloes of stofzuiger met een overvolle stofzuigerzak. Als u komt voor hulp bij het inzetten van een nieuwe rits, wilt u dan zelf de oude rits eruit halen? En als u hulp wilt om bijv. een lange broek korter te maken, dan graag de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven.

Van 11 tot 1 is er een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of de verwijdering van overbodige software. Vergeet s.v.p. niet uw gebruikersnamen en wachtwoorden van bijv. uw e-mail of mobieltje mee te nemen als dat nodig zou kunnen zijn. Het repareren van monitoren is helaas niet mogelijk.

Als u tevreden bent over de hulp of het advies ontvangt Repair Café Hoogeveen graag uw vrijwillige bijdrage om daarmee nog ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen om u een volgende keer hopelijk nóg beter te kunnen helpen..

Kringloopwinkel Het GOED is zelf zaterdag de 28ste natuurlijk ook open, met voor alle bezoekers van winkel of Repair Café gratis koffie of thee. Graag tot ziens bij het Repair Café of Het GOED!

Geef een reactie