HOOGEVEEN – Iets kapot en door uzelf niet te repareren of bijv. hulp nodig bij een gebruiksaanwijzing? Dan graag tot zaterdag 29 september bij het Repair Café in Het Goed aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen! Het Repair Café is open van 11 tot half 4 en is behalve leerzaam en gezellig ook goed voor het milieu, want de vrijwilligers slagen er in meer dan de helft van de artikelen van klanten te repareren. Dus dat scheelt afval (én geld)!

Wilt u niet meer dan één – schoon – artikel meenemen? En als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Of de oude rits thuis verwijderen als het niet lukt zelf een nieuwe rits in te zetten? Wij adviseren u om eventueel garen in de gewenste kleur mee te nemen, want ook al beschikken wij over heel veel kleuren, het lukt niet altijd om een passende kleur garen te vinden.

Van half 2 tot half 4 is een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software. Neem s.v.p. voor de zekerheid gebruikersnamen en wachtwoorden van bijv. uw e-mail of mobiel mee. Reparatie van monitoren is helaas niet mogelijk.

Als u tevreden bent over de reparatie of het advies ontvangen de vrijwilligers van het Repair Café graag een bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap, zodat zij u volgende keer hopelijk nóg beter kunnen helpen.

Geef een reactie