Foto: Repair Café Hoogeveen

HOOGEVEEN – Voor wie niet zo of helemaal niet handig is, maar wel met een kapot artikel zit, is er weer een Repair Café op zaterdag 25 mei van 11 tot 3 in kringloopwarenhuis Het GOED, Kanaalweg 2 in Hoogeveen. Vrijwilligers helpen u graag bij de reparatie van maximaal één artikel. Heeft u nog iets dat kapot is, dan kunt u zich later opnieuw bij de gastvrouw van Repair Café Hoogeveen melden.

Foto: Repair Café Hoogeveen

Komt u alstublieft met een schoon artikel en niet met bijvoorbeeld. een vette frituurpan, bezwete bloes of stofzuiger met een overvolle stofzuigerzak. Hulp nodig om bijvoorbeeld. een lange broek in te korten? Dan s.v.p. de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven. En is hulp gewenst bij het inzetten van een nieuwe rits die u zelf meeneemt? Dan graag zelf de oude rits al uit het kledingstuk halen.

Als u tevreden bent over de hulp of het advies, dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen. Wij hopen klanten dan een volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn!

Geef een reactie