Hoogeveen – Iets kapot en door uzelf niet te repareren? Dan is er voor u op zaterdag 30 januari van 11 tot half 4 weer een Repair Café bij Kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen.

Repair Café Hoogeveen-1De vrijwilligers van het Repair Café buigen zich dan met u, zoals elke laatste zaterdag van de maand, weer met geduld en enthousiasme over de meest uiteenlopende kapotte items zoals klokken, schemerlampen, weerstations, naaimachines, strijkijzers, broodroosters, bloesjes, warmhoudplaatjes, tapijtreinigers, haakse slijptollen, broeken en boormachines. Van 11 tot 1 is ook er een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

En bent u na afloop tevreden……? Dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag uw vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap.

Kringloopwinkel Het GOED is zelf zaterdag 30 januari ook gewoon open. De koffie en thee staat klaar voor bezoekers van winkel of Repair Café. Kortom, graag tot ziens bij het Repair Café of Het GOED!

Door Henk Boer

Geef een reactie